Returer

iStock_000008426947_SmallVid retur kontakta oss på följande:

[email protected]

eller

013-10 44 30

Returinstruktioner

Om du vill utnyttja rätt till öppet köp så är du välkommen att returnera din inköpta vara till oss. Öppet köp gäller i 60 dagar efter att du mottagit din produkt.

Vid returer av produkter eller material till Kitcha AB skall produkterna emballeras på sådant sätt att de är skyddade vid transport. Kitcha AB rekommenderar därför att du alltid förpackar produkter på samma sätt och med samma emballage som när produkterna levererades till dig. I det fall du förpackat eller emballerat produkter på undermåligt sätt och produkten tar skada under transporten till Kitcha AB bär du som kund också ansvaret för skadan.

Vid återsändande av produkter till Kitcha AB är du ansvarig för att produkterna når Kitcha AB i oskadat skick. Kitcha AB rekommenderar att kunden använder spårbar försändelse vid retur.

Vill du returnera en vara så vill vi att du kontaktar oss antingen via mail eller telefon för att få vidare instruktioner och framförallt för en snabbare hantering av ditt ärende. Vid ångrat köp och utnyttjande av öppet köp är det kunden som står för fraktkostnaden (59 kr) tillbaka till oss. Detta dras av vid återbetalning tillbaka till dig som kund. Återbetalning sker till det konto som angavs vid betalning

Återbetalningar

Kitcha AB återbetalar pengarna utan onödigt dröjsmål vid nyttjande av ångerrätten och öppet köp eller om återbetalning har beslutats i ett reklamationsärende.