Kökstermometer
Kökstermometer – Här hittar du olika typer av termometrar som man kan behöva i köket. Stektermometer, ugnstermometer samt frys- och kylskåpstermometer. Att använda termometer i matlagningen är en självklarhet för vissa men många utgår istället från tillagningstid för att avgöra när en maträtt är klar. Visst det är enkelt och smidigt men tänk på att en styckningsdetalj kan variera i tjocklek och har därmed olika tillagningstider.
Visar alla 19 resultatSortera efter popularitet
-
Stektermometer Digital Grad Dorre
139 kr -
Stektermometer Digital Svart Mingle
199 kr -
Stektermometer Digital Dorre Grad
199 kr -
Stektermometer Digital Mingle Ice Blue
399 kr -
Stektermometer Digital Trådlös Funktion
379 kr -
Stektermometer Stacy Dorre
229 kr -
Kökstermometer Digital Rostfritt Satake
259 kr -
Ugnstermometer Mingle
189 kr -
Stektermometer Digital Röd Mingle
199 kr -
Kökstermometer Trådlös Digital Mingle
399 kr -
Stektermometer Digital Patisse
219 kr -
Vintermometer Vali Dorre
169 kr -
Stektermometer Digital med timer Funktion
229 kr -
Hushållstermometer Digital Rostfritt Heirol
249 kr -
Stektermometer Bluetooth Satu Dorre
349 kr -
Stektermometer med timer Exxent
279 kr -
Stektermometer med illustrationer Funktion
59 kr -
Instickstermometer Kök Exxent
599 kr -
Termometer Laser Infraröd Blomsterberg
599 kr
Kökstermometer – En köttermometer eller stektermometer löser många problem genom att helt enkelt mäta temperaturen i mitten av köttbiten. Vilken som är den bästa temperaturen beror på typ av kött och hur väl tillagat du vill att det ska vara. Om du ska tillaga i ugnen så kan det vara smart att välja en köttermometer som har sladd. Då kan du låta mätstickan sitta i köttbiten under hela tillagningsprocessen och du slipper bränna dig i onödan.
Även för den som bakar kan en termometer vara bra att ha. Vid till exempel mätning av degvätska eller när man kokar kola. Flera använder också en termometer för att se om ett bröd är genombakat eller inte. När du grillar är det också viktig med en grilltermometer som mäter temperaturen. Undvik att göra misstaget som en del gör, börja skära i köttet för att se om det är klart. Det som händer då är att köttsaften rinner ut och köttet blir torrt.
Glöm inte bort den viktiga frys- och kylskåpstermometern som kan bespara dig både matsvinn och magsjuka.