Holm
Holm – Kocken och smakutvecklaren Claus Holm från Danmark är den som varit med och utvecklat serien med kökstillbehör. Den består av en mängd trevliga och prisvärda köksverktyg. Synonymt med Claus Holm är passion för god mat och en god upplevelse i köket. Han har valt ut, testat och godkänt varje produkt, varje funktion och varje detalj.
Visar alla 24 resultatSortera efter popularitet
-
Pizzakavel 50 cm Holm
199 kr -
Pincett Akacia 30 cm Holm
119 kr -
Stekspade Akacia 30 cm Holm
119 kr -
Mortel Granit Holm
289 kr -
Kötthammare Akacia Holm
159 kr -
Grillpensel Akacia 19 cm Holm
119 kr -
Kökshandduk Washed blue 50×70 Holm
99 kr -
Skärbräda Akacia 50×35 cm Holm
549 kr -
Raviolistämplar 2-pack Holm
169 kr -
Sked Akacia fyrkantig 30 cm Holm
119 kr -
Sked Akacia rund 30 cm Holm
119 kr -
Serveringsfat Akacia 30×24 Holm
249 kr -
Korkskruv Akaciaträ Holm
159 kr -
Skärbräda Akacia 45×28 cm Holm
449 kr -
Serveringsfat Akacia 35×14 Holm
189 kr -
Stekpanna Gjutjärn 26 Holm
399 kr -
Trancherskärbräda Akacia 59×38 cm Holm
799 kr -
Serveringsbräda Rund Fiskbensmönster Holm
439 kr -
Serveringsbräda Fiskbensmönster 45×16 Holm
439 kr -
Pizzaskärare Akacia Holm
179 kr -
Flaskback Trä 6 fack Holm
359 kr -
Skärbräda Akacia 35×28 cm Holm
399 kr
Holm – Med serien får du verktyg för att trolla med maten och ha kul samtidigt. Därmed kommer den goda smaken kommer fram och måltiden blir en njutning. Med rötterna djupt begravda i den Fynska jorden bor Claus Holm med sin fru Anne i Svedborg. Han älskar södra Fyn och dess natur av vad den har att erbjuda i form av färska ingredienser. Efter kockutbildningen så inledde han en intensiv karriär som smakutvecklare och kock. Claus har mångårig erfarenhet från restaurangköket både i Danmark och utomlands dessutom har han synts en hel del i olika matprogram i dansk tv.
Claus har alltid jobbat med mat och den njutning han får av att jobba med färska ingredienser, recept, bra köksredskap och smakutveckling i sitt ger honom bekräftelse att han valt rätt i livet. ”Jag lagar mat, utvecklar smaker och håller föreläsningar – i mitt kök är allt möjligt!”