Vår idé

Vi är det lilla matlagningsintresserade familjeföretaget som tröttnade på köksredskap med bristfälliga artikelbeskrivningar och missvisande produktbilder. Med det sagt så drog vi igång Kitcha där målet är att alla artiklar ska ha en utförlig och informativ beskrivning både i text och bild. Vi vill ha nöjda kunder och dessutom belasta miljön så lite som möjligt med felköp eller onödiga returer. Det är det som är vår idé.

För oss betyder Kitcha även att ha roligt i köket. Ha kul i köket kan man ha på många sätt och en förutsättning för detta kan vara bra köksredskap. Detta är vår passion och alla nya artiklar som kommer in kontrollerar vi noga så att de håller för våra krav i köket.

Vare sig du ska fixa till en snabb macka till dig själv eller om du ska ordna en femrätters middag för svärföräldrarna eller dina bästa vänner så är bra köksredskap viktigt. De ska tåla att bli använda om och om igen och de ska dessutom göra jobbet de är tänkta för. Kvalitet men också funktion är viktigt för oss.

Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter i köket, vare sig det gäller köksredskap eller matlagning och bakning. Har du en fråga så är det bara att skicka ett mejl. Missa inte att kolla in oss på Facebook eller Instagram där vi titt som tätt dyker upp med tips, inspiration och erbjudande.

Välkommen!

Rib Eye Steak with herbs and spices on wooden kitchen desk. Food background

Klicka på länken nedan så kommer du till vår profil på Trustpilot där man kan se vad andra kunder som handlat hos oss tycker och tänker.

Vanliga frågor