Returer

iStock_000008426947_SmallVid retur kontakta oss på följande:

info@Kitcha.se

Returinstruktioner

Om du vill utnyttja rätt till öppet köp så är du välkommen att returnera din inköpta vara till oss. Öppet köp gäller i 60 dagar efter att du mottagit din produkt.

Vid returer av produkter eller material till Kitcha skall produkterna emballeras på sådant sätt att de är skyddade vid transport. Kitcha rekommenderar därför att du alltid förpackar produkter på samma sätt och med samma emballage som när produkterna levererades till dig. I det fall du förpackat eller emballerat produkter på undermåligt sätt och produkten tar skada under transporten till Kitcha bär du som kund också ansvaret för skadan.

Vid återsändande av produkter till Kitcha är du ansvarig för att produkterna når Kitcha i oskadat skick. Vi rekommenderar att kunden använder Kitchas spårbara fraktsedel vid retur.

Vill du returnera en vara så vill vi att du kontaktar oss via mail för att få vidare instruktioner och framförallt för en snabbare hantering av ditt ärende. Vid ångrat köp och utnyttjande av öppet köp är det kunden som står för fraktkostnaden (79 kr) tillbaka till oss. Detta dras av vid återbetalning tillbaka till dig som kund. Återbetalning sker till det konto som angavs vid betalning

Återbetalningar

Kitcha återbetalar pengarna utan onödigt dröjsmål vid nyttjande av ångerrätten och öppet köp eller om återbetalning har beslutats i ett reklamationsärende. Eventuell fraktkostnad återbetalas ej.