Köpinformation

Denna köpinformation utgör inte villkor för att handla på https://www.kitcha.se. Fullständiga köpvillkor finns här.

Företagsinformation:

Nya Kitcha
Kälkarp 1211
282 76 Hästveda
https://www.kitcha.se

Handla på https://www.kitcha.se

Kitcha säljer endast till privatpersoner. Hos oss beställer du tryggt och enkelt via https://www.kitcha.se. Om du skulle ändra dig kan du också göra avbeställning. Alla produkter som säljs hos oss är anpassade för den svenska marknaden.

Kundservice

Vi är ett kundvänligt företag och är mycket måna att om du ska vara nöjd och känna dig trygg med att handla hos oss. Kundtjänst hjälper dig med eventuella frågor som berör vårt utbud eller ditt köp hos oss, inga extra avgifter debiteras vid eventuell telefonkontakt. Om något problem skulle uppstå i samband med ditt köp kommer alltid vi försöka lösa det tillsammans med dig på bästa sätt. Om ett kundärende prövas i Allmänna reklamationsnämnden kommer Kitcha följa nämndens beslut.

Priser och betalning

Alla priser hos https://www.kitcha.se är inklusive moms. Kitcha använder Klarna (Klarna AB, organisationsnummer 556737-0431) som mellanhand för hantering av betalningar. Fakturabetalning är förvalt betalningsalternativ, du kan även välja delbetalning med Klarna konto, Klarna kortbetalning (VISA & Mastercard samt American Express), Klarna direktbetalning via din bank samt Swish.

Mer information och villkor om betalning finns avsnitt §5. Betalning i köpvillkoren.

Leveranstid

Normal leveranstid för varor som finns i lager är i normala fall 2-5 arbetsdagar. Beställningar som görs före klockan 10.00 skickas om möjligt samma dag. Produkter levereras till ett ombud i anslutning till den adress du uppgivit vid beställning, i samarbete med logistikpartners. Kitcha skickar beställningar under helgfria vardagar.

Fraktkostnad

En fraktkostnad om 59 kr inklusive moms tillkommer vid varje beställning. Fraktfritt gäller vid beställningar med ett ordervärde på över 499 kr.

Mer information och villkor om leverans finns under avsnitt §7. Leverans i köpvillkoren.

Alltid 14 dagars ångerrätt

Du har alltid 14 dagars ångerrätt hos Kitcha. Tiden räknas från det att du mottagit beställda produkter. Om du vill utnyttja din ångerrätt, vänligen kontakta oss via e-post på: info@kitcha.se.

60 dagars öppet köp

Öppet köp erbjuds i 60 dagar från det att produkten levererats till dig. Under den period då öppet köp gäller, återköper Kitcha produkter till det värde som du betalt för produkterna exklusive kostnad för frakten till dig. Eventuell fraktkostnad återbetalas ej. Vid returer står kunden för returfraktkostnaden (79 kr)

Mer information och villkor om ångerrätten & öppet köp finns under avsnitt §8. Ångerrätt och återköp i köpvillkoren.

Reklamation

Hos Kitcha har du som privatperson alltid 3 års reklamationsrätt. Reklamationsrätten gäller ursprungligt fel och ger dig som kund fri retur till oss. Om du upptäcker ett fel i en produkt som du köpt av oss så skall du höra av dig snarast möjligt på e-post: info@kitcha.se.

Mer information och villkor om reklamationer finns under avsnitt §9. Reklamation och garanti i köpvillkoren.

Returer

Om du önskar att utnyttja ångerrätt eller öppet köp och vill returnera din varor så ber vi dig kontakta oss på kundtjänst via mail för vidare instruktioner.  Vi rekommenderar att du förpackar produkter på samma sätt som när de levererades till dig. Vid ångrat köp är det kunden som står för fraktkostnaden (79 kr) tillbaka till oss. Detta dras av vid återbetalning tillbaka till dig som kund. Återbetalning sker till det konto som angavs vid betalning. Eventuell fraktkostnad återbetalas ej.

Mer information och villkor om returer finns under avsnitt §10. Returer i köpvillkoren.

Säkerhet

Vi kommer säkerställa att uppgifter som lämnas eller data som överförs i samband med köp eller besök hos oss behandlas på ett säkert sätt. Därför samarbetar vi bara med seriösa betalningspartners för att skydda dig som kund. När du handlar något hos oss kommer dina uppgifter lagras och behandlas i digitalt format. Vi ansvarar för att uppgifterna lagras och behandlas på ett säkert sätt i enighet med personuppgiftslagen.