Blogga om oss!

Jesper Berntsson juli 1, 2020

Blogga om ossVill du skriva om oss eller våra köksredskap på din blogg eller hemsida? Vi blir förstås jätteglada når någon vill uppmärksamma de saker vi säljer. Det är till och med så att vi uppmuntrar bloggar att skriva eftersom det bidrar till den gemenskap vi gillar så mycket! Du kanske har egna idéer om hur du vilja lägga upp ett eventuellt samarbete men annars kanske nedanstående kan vara till!

Berätta om våra köksredskap

Det kanske vanligaste samarbetet och du är välkommen att använda våra bilder, filmer och beskrivningar för att skriva om våra köksredskap så länge du länkar till oss!

Testa och recensera köksredskap.

Vi tror stenhårt på recensioner och hårdföra tester av våra köksredskap, eftersom det hjälper oss att hålla en hög kvalitet på sortimentet. Vill du vara testperson eller skriva om dina tester på din blogg kontakta oss via mail (info@kitcha.se) och glöm inte att skriva namn och adress på bloggen och dina kontaktuppgifter

Olika tävlingar

Om du anordnar en tävling på din blogg eller liknande och behöver priser så får du gärna höra av dig till oss så kanske vi kan bistå eller hjälpa till på något sätt. Kontakt oss i så fall på info@kitcha.se och berätta om dig själv, din blogg och tävlingsupplägg.

 

Välkommen!