Grillhalster

Att använda ett grillhalster kan ibland vara nödvändigt när du grillar, som tillexempel fisk som gärna fastnar i grillgallret och därför faller sönder när man plockar upp den. Eller majskolvar som envisas med att rulla runt och helst bara vill bli grillad på ena sidan. I det läger är ett majshalster perfekt.

7 produkter

En sak vi gillar att använda våra halster till är när man ska laga grillspett. Du slipper bränna dig – du slipper att grönsakerna ständigt snurrar runt och du sparar tid eftersom du kan vända alla samtidigt.

Bra saker att tänka på: diska gärna ditt grillhalster före första gången du använder det eftersom det kan finnas vissa rester kvar från tillverkningen. Pensla eller spraya matolja innan användning för att minska risken att något fastnar. Ett annat bra tips är att värma upp halstret ordentligt innan du lägger i det du ska grilla – detta är också för att minska risken att något fastnar i gallret. Tänk på att alla halster kommer att få en naturligt mörkare färg ju mer du använder dem.